Algemene renovatiewerken tot in het detail uitgewerkt

Dirk Hoogewys uit Zele (Oost-Vlaanderen) verzorgt al uw algemene renovatiewerken! Hierbij kunt u niet alleen denken aan totaalrenovaties, maar ook om de uitbreiding van uw woning, gyprocwerken, schrijnwerk, schilderwerk, sanitair en de elektriciteitswerken.

Kwalitatieve en betaalbare producten

U merkt het. Welke realisatie u ook in uw hoofd heeft: geen enkele klus is te groot, te zwaar of te moeilijk voor Dirk Hoogewys. Hij levert een voorstel op maat, geheel volgens uw wensen! Door zijn jarenlange ervaring levert Dirk een perfecte afwerking zonder daarbij uw budget uit het oog te verliezen. En door zijn uitgebreide netwerk van leveranciers beschikt hij over een breed gamma aan kwalitatieve en betaalbare producten.

Duurzame renovaties

Dirk Hoogewys voert duurzame renovaties uit waarbij afwerking, energieverbruik en comfort hand in hand gaan! Van badkamer tot woonkamer, van bijgebouw tot zolder of van woning tot kantoor: Dirk Hoogewys is een vakman die van alle markten thuis is. Op hem kunt u bouwen!

Ook voor klusjesdiensten, bezettingswerken, ontstoppingswerken, elektriciteitswerken, sanitaire werken, isolatiewerken en schilderwerken bent u bij Dirk Hoogewys uit Zele aan het juiste adres. Contacteer Dirk Hoogewys vandaag nog voor bijkomende info, een afspraak of een offerte. Overtuig uzelf en bekijk enkele van onze projecten en realisaties, graag tot ziens!

Back to Top